Deb's Australian Labradoodles

Forever your friend

 

Met pensioen

Op deze pagina geven wij aan welke honden uit ons fokprogramma zijn. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een hond uit ons fokprogramma wordt gehaald. Het kan zijn dat wij besluiten om toch niet met de hond te gaan fokken en het kan ook zo zijn dat een hond het aantal maximale nestjes heeft gehad.  Bowie onze huishond heeft geen nestjes gehad.


Rebel heeft drie nestjes gehad zij is nu heerlijk met pensioen.

Wij waren gastgezin van Fien na haar nestjes heeft is zij bij een lief gezin gaan wonen waar ze het ontzettend naar haar zin heeft en de twee baasjes genieten volop van haar.
Helaas heeft Indy niet mee kunnen doen aan het fokprogramma. Zij woont bij een lief baasje die haar Poppy heeft genoemd.
Balou de oudste dochter van Rebel heeft niet aan ons fokprogramma mee gedaan en woont bij ons samen met mama Rebel.
Deze kleine meid heeft ook niet aan het fokprogramma mee mogen doen onze June. Zij woont woont en mag blijven bij het gastgezin en zij hebben haar Spot genoemd.Guusje heeft 1 nestje gehad en wij hebben besloten haar met pensioen te laten gaan en zij blijft bij haar gastgezin wonen.
Summer heeft 1 nestje gehad en wij hebben besloten haar uit ons fokprogramma te halen en zij gaat ook met pensioen en blijft bij haar gastgezin wonen