Deb's Australian Labradoodles

Forever your friend


Geplande nestjes voor 2021Wanneer er een update wordt geplaatst over het zwanger zijn van een hond wilt nog niet zeggen dat U in aanmerking komt voor dat genoemde nestje als U ingeschreven staat. Wij nemen contact met U op als U in aanmerking voor een pup. Het hangt van een aantal factoren af. De zwangerschap, bevalling moeten goed verlopen en daarna volgen een aantal dagen / weken of moeder en puppy's het allemaal goed gaan doen. En daarna wanneer ze geboren zijn of ze allemaal willen drinken en of moeder hond het goed doet en aan kan. De fokkers hebben eerste keus uit een nest en die keuze wordt gemaakt in week 6 (of later) als de puppy's geënt en gechipt zijn. Het welzijn van moeder en puppy's staan voorop! Het heeft geen zin om elke week te bellen of een bericht te sturen of er al een teefje loops of zwanger is. Wij nemen contact met U op! 

_____________________________________________________________________________________

18/10/2021


Informatie voor kopers van honden

Hoe het nu is:

  • Als koper mag u alleen een hond kopen met een chip en registratie.
  • Hondenkopers registreren de hond op naam bij een aangewezen databank.
  • Wijzigingen geeft de nieuwe houder allemaal door aan de databank. Denk aan adreswijzigingen, vermissing, export of het overlijden van de hond.

Hoe het wordt vanaf 1 november 2021:

  • Koop alleen een hond met een chip, registratie én een officieel EU-dierenpaspoort.
  • Hondenkopers registreren de hond op naam bij een aangewezen portaal.
  • Wijzigingen geeft de nieuwe houder allemaal door aan het portaal. Denk aan adreswijzigingen, vermissing, export of het overlijden van de hond.

_____________________________________________________________________________________

15/10/2021


Wij krijgen veel al de vraag of onze dames loops zijn en wanneer ze een pupje kunnen verwachten. De dames mochten in september al loops worden. Wij zijn AFHANKELIJK VAN DE NATUUR. Wij kunnen de dames niet loops maken. Ook wij zijn in afwachting van de dames en op hun loopsheid. Het feit wilt ook zo zijn als de dames loops zijn moet wij afwachten wanneer ze gedekt kunnen worden. Het kan ook zomaar zijn dat de teef na dekking niet zwanger is. Daar hebben wij ook geen invloed op. Wanneer de zwangerschap en bevalling goedt verloopt NEMEN WIJ CONTACT MET U OP ALS U IN AANMERKING KOMT VOOR EEN PUP VAN ONS. Soms loopt een planning niet zoals gepland is dat hadden wij ook graag gezien dat alles volgens planning loopt. Om grote teleurstellingen te voorkomen stellen wij alsnog wij nemen contact met u op als u in aanmerking komt voor een pup van ons. 

____________________________________________________________

 30/09/2021


Yes. Wij mogen Guusje ook toevoegen aan ons fokprogramma. Even wachten op de loopsheid van Guusje, wanneer deze volgens planning loopt gaan wij haar inzetten om te laten dekken. Wij hopen in het tweede kwartaal 2022 een nestje van haar te krijgen!


De spanning stijgt wie gaat er nu als eerste loops worden.......................Ze zeggen weleens het wachten wordt beloond. 

____________________________________________________________

28/09/2021


Guusje heeft vandaag haar OFA keuringen gehad. Nu ongeveer drie weken wachten en dan de uitslag wij hopen dat ze toegevoegd kan worden aan ons fokprogramma. Duimen ..............fingers crossed!

___________________________________________________________

23/09/2021


Guusje is voor haar eerste test, de ECVO,  met slag en wimpel geslaagd. Nu op naar de OFA keuringen, voor het testen van haar heupen en ellebogen. Ze heeft het heel goed gedaan en het was leuk om Guusje weer  te zien echt een lieve en een mooie knappe dame is het geworden. Als zij de andere testen het ook zo goed doet dan mag Guusje vanaf half januari gedekt gaan worden. 


_____________________________________________________________________________________


22/9/2021


De dames Pippa, Joy en Gigi zijn nog niet loops. Wij kijken er erg naar uit! 


Guusje gaat 23/9/2021 voor haar oogkeuring (ECVO) altijd weer spannend als een hond voor haar keuring gaat. Als zij de ECVO heeft doorstaan en zij is daarmee goed gekeurd, dan volgen de week erop de andere keuringen en dan in spanning afwachten of Guusje ook toegevoegd mag gaan worden aan ons fokprogramma.

_____________________________________________________________________________________

Het wachten is nu op een nestje van Pippa Gigi en Joy, wanneer deze dames niet te vroeg loops worden mogen zij gedekt gaan worden. Moeder natuur beslist wanneer ze loops zijn!!! Wij kunnen ze niet loops maken. 

____________________________________________________________