Deb's Australian Labradoodles

Forever your friend

Informatie over onze werkwijze

Onze puppy's worden in huiselijke kring geboren en wij werken hard aan de socialisatie van de puppy's. Ze worden blootgesteld aan allerlei prikkels, geluiden, maken kennis met kinderen, we laten ze wennen aan het autorijden en ze groeien op in ons gezin, waar kinderen deel uit maken aan de socialisatie. 

Als de puppy's oud genoeg zijn kunnen zij het nest verlaten  (8 weken). Het puppy wordt gechipt, ingeënt en ontwormd. Het krijgt een Europees Dierenpaspoort en in een later stadium ontvangt de nieuwe eigenaar de stamboom van de ALAEU. De puppy's verlaten 'ongeholpen' het nest. Dat houdt in dat de puppy's onder contract worden verkocht. Voor hun 18e levensmaand moet het puppy gesteriliseerd / gecastreerd zijn, Deze kosten zijn geheel voor de nieuwe eigenaar (zoals in het koopcontract vermeld wordt).  

Wanneer u heeft besloten om een puppy bij ons aan te schaffen vult u 1) uw gegevens in voor de aanvraag van een inschrijfformulier in 2) U ontvangt van ons een inschrijfformulier en een uitnodiging tot het betalen van het inschrijfgeld,  3) De inschrijving wordt pas definitief, wanneer wij de getekende inschrijfformulier en  het inschrijfgeld hebben ontvangen. Anders kunnen wij uw inschrijving niet in behandeling nemen.


U kunt het inschrijfgeld overmaken op NL57INGB 0008 0281 69 Deb's Australian Labradoodles onder vermelding van uw familienaam.


Wilt u het inschrijfformulier zo volledig mogelijk invullen en retourneren.Wanneer wij uw getekende inschrijfformulier en het inschrijfgeld van € 150 (inclusief BTW) hebben ontvangen. Nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor een kennismaking gesprek. De aankoop van een pup bedraagt € 2350,- (inclusief BTW ). 


Informatie voor kopers van honden


Hoe het nu is:

 • Als koper mag u alleen een hond kopen met een chip en registratie.
 • Hondenkopers registreren de hond op naam bij een aangewezen databank.
 • Wijzigingen geeft de nieuwe houder allemaal door aan de databank. Denk aan adreswijzigingen, vermissing, export of het overlijden van de hond.

Hoe het wordt vanaf 1 november 2021:

 • Koop alleen een hond met een chip, registratie én een officieel EU-dierenpaspoort.
 • Hondenkopers registreren de hond op naam bij een aangewezen portaal.
 • Wijzigingen geeft de nieuwe houder allemaal door aan het portaal. Denk aan adreswijzigingen, vermissing, export of het overlijden van de hond.


Wat krijgt U als U een pupje bij ons aanschaft:

 1. goed gezonde gesocialiseerde pup
 2. de hond is gechipt, ingeënt en ontwormd
 3. een geregistreerde pup bij de ALAEU en WALA
 4. een  ALAEU stamboom na sterilisatie of castratie van de hond
 5. een digitaal boekje met handige tips en tricks van uw hond
 6. wekelijks een update van uw pasgeboren puppy
 7. verzekeren via PetSecur geeft een veilig verzorgd gevoel, wanneer U uw pup verzekerd via PetSecur kunnen wij een korting aanbieden van 5% op de maandpremie en is uw pup verzekerd als U hem of haar komt ophalen. Ook hierbij kan ik U één maand gratis verzekering aanbieden.
 8. Via Petplan krijgt u een maand gratis verzekering mee. Alleen geldig in Nederland. 
 9. een puppy voerpakket van ProPlan van 3 kg
 10. een knuffel (of nestdoekje) vanuit het nest

.  

 Let op na ontvangst van het getekende inschrijfformulier en het inschrijfgeld  is de inschrijving definitief . Deb's Australian Labradoodles behoudt zich het recht, zonder reden van opgaaf, een inschrijving niet te accepteren. Wanneer de koper besluit, nadat het inschrijfgeld is voldaan, de inschrijving te annuleren vindt er geen restitutie plaats van het  inschrijfgeld.