Deb's Australian Labradoodles

Forever your friend

Zorgverzekering voor jouw trouwe viervoeter

Als je huisdier ziek is of een pootje breekt, wil je goed verzekerd zijn. Figo is de zorgverzekering voor huisdieren, z
ónder winstoogmerk. Opgericht door baasjes zelf, met leden die borg staan voor elkaar. U geniet van de lage premies en de hoogste uitkering van Nederland. 


FIGO De zorgverzekering voor je beste vriend.


Als je hond of kat ziek is of een pootje breekt, dan wil je goed verzekerd zijn. Zonder gedoe met declaraties of dure premies. Daarom is er Figo

Borg staan voor elkaar, lage premie, hoge uitkering

Figo heeft dus geen klanten, maar leden. Ieder baasje kan lid worden. Samen staan ze borg voor elkaar. Dat zie je terug in de lage premie en de hoogste uitkering van Nederland. Je verzekering sluit je snel en eenvoudig af bij jouw fokker! En bij de aankoop van een puppy van ons krijgt U een maand gratis verzekering. De gemoed rust voor U en uw pup. 


Preventieve zorg meeverzekerd en je kiest zelf voor je eigen risico
Preventieve zorg als vaccinaties, ontwormen en ontvlooien is meeverzekerd. Daarnaast kies jezelf hoeveel eigen risico je jaarlijks wilt. Met een hoger eigen risico krijg je een nog lagere premie!

Voorkomen is beter dan genezen
Figo hoeft geen winst te maken en kijkt altijd naar het dier en baasje achter de polis. 


Preventieve zorg meeverzekerd en je kiest zelf voor je eigen risico

Preventieve zorg als vaccinaties, ontwormen en ontvlooien is meeverzekerd. Verleng je de maand gratis verzekering. Dan heeft U de keuze welke verzekering U wilt. U heeft de keuze hoeveel procent u van de dierenarts rekening wit bij betalen. U kiest welk bedrag Figo maximaal vergoedt. Verlaag uw premie door een jaarlijkse eigen risico u wilt nemen. En voor extra zekerheid kunt ook gebruik maken van de EXTRA AANVULLENDE VERZEKERINGEN.

 

De juiste keuze

Welk pakket je ook kiest, met Figo maak je altijd de juiste keuze. Jouw hond is verzekerd van de beste zorg tegen scherpe voorwaarden: brede dekking en de hoogste uitkering.


Maand gratis verzekering

Wij mogen u een maand gratis verzekering aanbieden als u een pup bij ons aanschaft. Zo kunt alsnog zelf beslissen of u de verzekering houdt of niet.