Deb's Australian Labradoodles

Forever your friend

Bowi onze eerste Australian Labradoodle

Bowi is geboren op 23 januari 2014, dochter van Bonny en Mazzel. Zij komt bij Labradoodlemanie vandaan uit Maastricht. Onze eerste Australian Labradoodle. Zoals elke honden liefhebber heb je een voorkeur, dit is ook mijn oogappeltje. Zij is zeer gefocust op mij en voelt mij ontzettend goed aan. Van begin af aan volgt zij mij de hele dag. 

Van huis uit ben ik al opgegroeid met honden en heb verscheidene malen al nestjes gehad. Toch voelde ik mij nog te onervaren en onzeker. Ik heb mij opgegeven als gastgezin. Maar wat is precies een gastgezin. Zodoende leerde wij  Moeder Mooiste Labradoodles kennen en zijn wij gastgezin geworden van Fien. 

Mijn roedel bestond toen uit Choco, Lana en Bowi. Bowi is gelijk vanaf de eerste dag dat ze bij ons kwam geaccepteerd door mijn roedeltje. Bowi is mede dankzij Lana en Choco opgegroeid met twee moeders. Zij ontfermde zich over haar en leerde haar met situatie's omgaan. Het wennen aan de bench ging met heel veel moeite gepaard en uiteindelijk kwamen wij er achter dat zij zich niet prettig voelt in een gesloten bench. Uiteindelijk vanaf de 10e week met het bench deurtje op laten slapen en dat ging heel goed. Ze maakte ook niks kapot en werd van meet af aan gelijk dag en nacht zindelijk. Van onze twee labradors leerde ze gewoon los te slapen. Wanneer wij gaan eten gaat ze vanzelf haar bench in. Ze drinkt water uit de kraan. Ja Bowi staat voor de buitenkraan geeft twee blaffen met andere woorden doe de kraan aan "IK HEB DORST"